Ontmoet Jeffrey van Opzeeland

Jeffrey van Opzeeland is niet alleen de eigenaar van Yogi Heroes, maar ook het hart en de ziel van onze yogaschool. Hij brengt zijn passie voor yoga dagelijks over op onze leden, waarbij hij zich focust op het versterken van rust, kracht, flexibiliteit en balans in zowel lichaam als geest.
Geboren en getogen in een yogi familie op Curaçao, ontdekte Jeffrey al vroeg de vele voordelen van yoga. Hoewel hij in zijn tienerjaren voornamelijk gefascineerd was door fitness en krachttraining, realiseerde hij zich later dat zijn lichaam en geest iets misten. Yoga bracht hem de flexibiliteit, focus en innerlijke rust die hij nodig had.

Shala in Hilversum

Fysieke locatie

Naast onze online lessen bieden we ook fysieke lessen aan in Hilversum. Onze Shala (yogazaal) beslaat een royale 200m² en baadt in natuurlijk licht, wat zorgt voor een warme en uitnodigende sfeer. Hier kun je jezelf volledig onderdompelen in je praktijk. 
Hoewel we een uitgebreid aanbod van online lessen hebben, nodigen we je van harte uit om de unieke energie van onze Shala te ervaren. Neem een kijkje op de website voor meer informatie.
Write your awesome label here.
Aantal tevreden klanten
1000+
Coaching Certificaten
3
Jaren ervaring
20+
Write your awesome label here.

Jeffrey van Opzeeland

Balans in Praktijk

In zijn lessen zoekt Jeffrey altijd naar de perfecte balans tussen Yin en Yang, tussen rust en activiteit, tussen mannelijk en vrouwelijk. Hij heeft een bijzondere passie voor het introduceren van yoga aan mannen met zijn ‘Yoga for Men’ lessen, en is vastberaden om zoveel mogelijk mannen in Nederland op de mat te krijgen.

Naast zijn werk als yogadocent, heeft Jeffrey meer dan 17 jaar ervaring als coach. Hij is gespecialiseerd in individuele begeleiding, burn-out preventie en vitaliteitstrajecten. "Het gaat om bewustwording en groei van binnenuit," zegt hij. "Adembeheersing, asana’s, meditatie en focus zijn daarbij de sleutel."

Klaar om je innerlijke kracht te ontdekken?
Laat ons je begeleiden!

Thank you!
Gemaakt met