A journey into the human mind.

Yoga for Men

Ontdek de kracht van yoga, op maat gemaakt voor de moderne man. Of je nu je fysieke kracht wilt vergroten, flexibeler wilt worden, of gewoon een moment van rust zoekt in je drukke leven, onze Yoga voor Men is hier om je te begeleiden. Deze cursus is ontworpen om je niet alleen fysiek sterker te maken, maar ook mentaal meer focus en in balans te brengen. Sluit je aan bij onze community en ervaar zelf hoe yoga je leven positief kan veranderen.
Onbeperkt toegang voor een heel jaar lang

Docent

Jeffrey van Opzeeland

Write your awesome label here.
'Yoga is voor mij de ultieme manier om door middel van asana’s en pranayama tot de kern te komen. Om van daaruit te leven, te ervaren en mijzelf te ontplooien. Daarnaast zie ik yoga als iets dat doorwerkt op alle facetten van het leven. Yoga biedt mij meer scherpte, meer focus en meer geluk.'
Hiernaast is Jeffrey al ruim 17 jaar coach, gespecialiseerd in individuele coaching, burnout & vitaliteitstrajecten. Bewustwording en eerst richten op het interne voordat je het externe wilt vormgeven”. Door middel van adembeheersing, Asana’s, meditatie en het vergroten van je focus kun je dit bereiken.

Waarom Yoga for Men?

Lesmateriaal

Gemaakt met