A journey into the human mind.

Restorative

Restorative Yoga biedt een pad naar diepe ontspanning en herstel, ideaal voor het verlichten van stress en het bevorderen van lichamelijk en geestelijk welzijn. Deze cursus creëert een serene omgeving waar je kunt leren loslaten en diep kunt ontspannen. Geschikt voor iedereen die herstelt van blessures, last heeft van dagelijkse spanningen of gewoon behoefte heeft aan rust. Laat jezelf meevoeren door de zachte, herstellende kracht van deze bijzondere yogastijl.
Onbeperkt toegang voor een heel jaar lang

Docent

Evalien Slinkert

Write your awesome label here.
'Yoga is voor mij de ultieme manier om door middel van asana’s en pranayama tot de kern te komen. Om van daaruit te leven, te ervaren en mijzelf te ontplooien. Daarnaast zie ik yoga als iets dat doorwerkt op alle facetten van het leven. Yoga biedt mij meer scherpte, meer focus en meer geluk.'
Hiernaast is Jeffrey al ruim 17 jaar coach, gespecialiseerd in individuele coaching, burnout & vitaliteitstrajecten. Bewustwording en eerst richten op het interne voordat je het externe wilt vormgeven”. Door middel van adembeheersing, Asana’s, meditatie en het vergroten van je focus kun je dit bereiken.

Waarom Restorative?

Lesmateriaal

Gemaakt met