A journey into the human mind.

Vinyasa

Ontdek de vloeiende kunst van Vinyasa Yoga, een dynamische vorm van yoga die lichaam en geest harmoniseert door ademhaling en beweging te verbinden. Ideaal voor zowel beginners als gevorderden, Vinyasa Yoga biedt een reis door meditatieve beweging, verbetert flexibiliteit, kracht en innerlijke rust. Sluit je aan bij onze lessen om de kracht van Vinyasa te ervaren en vind balans in je dagelijkse leven.
Onbeperkt toegang voor een heel jaar lang

Docent

Evalien Slinkert

Write your awesome label here.
'Yoga is voor mij de ultieme manier om door middel van asana’s en pranayama tot de kern te komen. Om van daaruit te leven, te ervaren en mijzelf te ontplooien. Daarnaast zie ik yoga als iets dat doorwerkt op alle facetten van het leven. Yoga biedt mij meer scherpte, meer focus en meer geluk.'
Hiernaast is Jeffrey al ruim 17 jaar coach, gespecialiseerd in individuele coaching, burnout & vitaliteitstrajecten. Bewustwording en eerst richten op het interne voordat je het externe wilt vormgeven”. Door middel van adembeheersing, Asana’s, meditatie en het vergroten van je focus kun je dit bereiken.

Waarom Vinyasa?

Lesmateriaal

Gemaakt met