Relax your body, quiet your mind, enlighten your soul

Yin Yoga

Een kleine vakantie voor Lichaam en Geest.

Yin Yoga is uniek door zijn langzame, meditatieve aard, waarbij houdingen voor langere tijd worden aangehouden. Deze practice biedt je de kans om te vertragen, je lichaam te ontspannen en je geest tot rust te brengen.
Door diep in te werken op de fascia ben je in staat opgeslagen spanning en stress los te laten. Het is perfect voor diegenen die naast de hectiek van het dagelijks leven, diepe rust willen ervaren. 
Onbeperkt toegang voor een heel jaar lang

Docent

Jeffrey van Opzeeland

Write your awesome label here.
'Yoga is voor mij de ultieme manier om door middel van asana’s en pranayama tot de kern te komen. Om van daaruit te leven, te ervaren en mijzelf te ontplooien. Daarnaast zie ik yoga als iets dat doorwerkt op alle facetten van het leven. Yoga biedt mij meer scherpte, meer focus en meer geluk.'
Hiernaast is Jeffrey al ruim 17 jaar coach, gespecialiseerd in individuele coaching, burnout & vitaliteitstrajecten. Bewustwording en eerst richten op het interne voordat je het externe wilt vormgeven”. Door middel van adembeheersing, Asana’s, meditatie en het vergroten van je focus kun je dit bereiken.

Waarom Yin Yoga?

Lesmateriaal

Gemaakt met